Uncategorized

beckham ble med meg hjem fra topp- fest

10. september 2009

Grunnen til at jeg ikke har vært hjemme og blogget i dag er rett og slett fordi jeg ble skremt til døden da jeg stod opp fra senga i dag morges. Med svake minner fra gårsdagen, hadde jeg rett og slett ikke regnet med at David Beckham skulle stå og være deilig i stua mi, så dere kan tro jeg skrek. Min kjære Stephan tvang meg nærmest (kremt) med på Topp- fest! Bladet Topp hadde nemlig 25 årsjubileum! En halvtime på badet før avreise førte egentlig bare til at jeg ble stygg på håret og rosa i ansiktet, men det ble nå slik det ble.

Her står David. Og jeg SVERGER, det var ikke jeg som tok han. Noen som vil ha han tilbake? Det er et eller annen med denne pappfiguren som får meg til å tenke på sex, og det er jo ikke sunt døgnet rundt.

Onkel P og en som minner meg ganske mye om lillebroren min på dette bildet. Kjæresten min viste meg den nye låta deres som heter «Blogg», og i teksten synger de noe sånt som «stikk og blogg litt a, bloggfitta». Toppen av frekkhet. Så jeg gikk bort og introduserte meg som Bloggfitta, og det resulterte i dette.. vakre bildet. Jeg tok hele to bilder i går kveld. Det andre er av A1 som plutselig stod på scenen. Jeg tenkte bare; WOW, har jeg ikke vært forelska i han der i midten? Jeg har aldri likt boyband særlig godt, men hallo. Ben- duden i A1 stod ikke akkurat sist i køen da Gud skulle dele ut et vakkert ytre.

No Comments

Leave a Reply