Uncategorized

karl johan er jo bare såå fetch

11. september 2009

For noen år siden, da jeg bodde hjemme i Tønsberg, kunne jeg gjerne finne på å ta med meg en venninnegjeng og ta toget til Oslo. Hvorfor? For å slenge rundt i Karl Johan og pløye gjennom alle de billige butikkene vi ikke badet i hjemme. Den dag i dag har jeg Karl Johan- skrekken. Ikke bare fordi uteliggerne gir meg dårlig samvittighet og fordi gateselgerne gir meg drapstanker, men fordi HELE Norge er der. Vil du bli gjenkjent for bloggen din eller fordi du var i lokalavisa i forbindelse med en danseopptreden i 1993, er det bare å rusle rundt i Karl Johan i 20 minutter. Velvel, i dag må jeg faktisk til Karl Johan! Har sånn ca. ti ærender jeg må gjøre og femti telefonsamtaler som skal taes. Passer jo bra for en med telefonskrekk. Kjenner det passer dårlig å svare på intervjuer så «tidlig» på dagen. Morgengretten som jeg er, har jeg det med å bli litt snæppy. Men det kan jo være en bra ting?

To lesere fra Tromsø fant meg i en skobutikk i går, selv om jeg gjemte meg bak shades. Good joob! Søte jenter iallefall 🙂

No Comments

Leave a Reply