Uncategorized

å knuse sitt eget hjerte kalles vel dumskap

12. september 2009

I dag har jeg ryddet, pakket, hatt besøk av mamma og pappa, spist på restaurant – og ikke minst gjort et valg som har knust mitt eget hjerte. Jeg får ikke puste og klarer ikke å gjøre annet enn å gråte, herregud så deilig at jeg skal BORT herifra i kveld! Var deilig å ha mamma og pappa på besøk i hvert fall. Vi handlet litt nødvendige ting til turen min og spiste på en italiensk restaurant i gata. Nå skal jeg syns enda mer synd på meg selv og pakke videre. Hvorfor skal følelser gjøre f ysisk vondt? Jeg brekker meg av dette.

Hjemme i nabolaget! Dere spurte om å få se kjolen jeg hadde på i går litt bedre, så her er et bilde. Den er fra HM og koster bare et par hundrelapper. Vesken på bildet er fra Mulberry, jeg elsker virkelig Mulberry! Har et lite tips til alle som ønsker seg en dyr veske men ikke har råd til å investere. Litt Luksus– jentene leier ut designervesker for en liten penge, alt fra Louis Vuitton til Mulberry til Marc Jacobs! Dere kan også låne maken veske til den jeg har på bildet! : ) Så vet dere det. Selv gikk jeg forbi en ny Mulberry- veske i Frognerveien i stad, og jeg SKAL bare ha den – en gang.

No Comments

Leave a Reply