Uncategorized

gleder meg til å møte asha

12. september 2009

Tenk at jeg reiser til Kenya I NATT! Jeg har så mange tanker og følelser i omløp at jeg har vanskelig for å uttrykke meg. I tillegg til turen skjer det så mye i livet ellers, og som jeg så fint sa til en venn i går; det er bare rot oppi der, jeg klarer ikke tenke klart. Så jeg håper en uke borte med masse opplevelser kan hjelpe meg å rydde litt. Noe av det jeg gleder meg mest til på turen er å møte fadderbarnet mitt, Asha! Hun er 13 år gammel og bor i en stråhytte sammen med moren sin og to brødre. Alt jeg har er to bilder og et faktahefte, så jeg gleder meg helt sinnsykt til å faktisk møte henne. Just so you know, for alle som har fadderbarn i Plan Norge, så er det faktisk mulig å bli med til Afrika og besøke fadderbarnet.

Er hun ikke nydelig?! : )

No Comments

Leave a Reply