Uncategorized

jeg er i amsterdam

13. september 2009

Tjohei! Jeg har aldri vært så trøtt, og jeg har aldri sett så jævlig ut før. Sitter på flyplassen i Amsterdam og fant nettopp ut at jeg ikke har sovet på to døgn. Ikke særlig smart. Det kjennes rett og slett ut som om jeg går ved siden av meg selv og ser på alt jeg gjør, eller i dette tilfellet ikke gjør. Nå skal vi straks gå til gate, vi har en lang flytur foran oss. I kveld lander vi i Nairobi, og skal heldigvis bare slappe av på hotell og spise middag. I morgen skal vi besøke slummen, så det blir en stor kontrast fra spahotell og KLM- fly. Jeg har så klart med Gossip Girl, så flyturen blir nada problem! Blogges senere når jeg ankommer Nairobi : )

Hurra for Photo booth.
Mitt søte reisefølge! De trodde jeg filmet, så de satte i gang med å vinke hjem til Plan- gjengen.

No Comments

Leave a Reply