Uncategorized

– og nå er jeg i afrika

13. september 2009

Jeg er i Afrika! Sprøtt. Klarte å sove nesten hele flyturen, og da jeg våknet på slutten så jeg på skjermene rundt omkring i flyet at vi fløy forbi Equator og nærmet oss Nairobi som er hovedstaden i Kenya. Da gikk det opp for meg hvor LANGT hjemmefra jeg er! Da vi kom til flyplassen i Nairobi var jeg selvfølgelig kvalm og uggen, og følte meg som et eller annet utgått kjøleskapinnhold. Da jeg fikk øye på et toalett var jeg overlykkelig, og løp inn for å kaste meg over doskåla da jeg kjente at kvalmen kom som en tornado. Da jeg ut at vannet var stengt av slik at jeg verken kunne skylde ned på do eller vaske hender, var jeg nære på å gi opp hele opplegget. Velkommen til Afrika liksom, hvisket jeg til meg selv mens jeg gråt en norsk og bortskjemt liten tåre inne på damedoen. Men så kom jeg til meg selv, og ble egentlig kjempegira igjen. Både reisefølget og menneskene jeg har møtt her nede så langt er kjempehyggelige mennesker. Vi ble møtt av Plan Kenya og kjørt til hotellet, som faktisk ikke er så verst. GREIT, jeg er livredd. Har fått eget hotellrom i en skummel gang, hvor «militærkledde» menn marsjerer rundt i gangene – også kalt pikkoloer. Hotellrommet er egentlig ganske fint i seg selv, men det er noe med mørket og den lille sikkerhetslenken på døra som får meg til å føle meg så liten og redd. Skal TIDLIG opp i morgen for å besøke slummen i Nairobi, så nå skal jeg snart legge meg. Men først skal jeg ringe rundt for å høre stemmer jeg trenger å høre for å kunne sove. Noen av dere lesere som har vært i Afrika før? Hvor, i såfall?

Litt trøtt?! Filmes skal man visst likevel.
Her kan dere se litt av hotellrommet!

Og her er jeg for to minutter siden. Lagt meg! Selv om jeg er noe døgnforvirret.. Har ikke sovet siden natt til lørdag.

No Comments

Leave a Reply