Uncategorized

plaster til frokost

14. september 2009

God morgen Kenya, god morgen Norge! Det var deilig med en god natt søvn i en seng. Til tross for at sengen var som et knekkebrød, har jeg det helt supert. I dette øyeblikk pusser jeg tenner med flaskevann, er livredd for diarè og oppkast. Hadde jo vært kjipt å måtte ligge inne i dag som vi skal se så mye spennende! Ellers har jeg begynt på plastrejobben også. Det har seg nemlig slik at jeg alltid blir angrepet av gnagsår uansett hva slags sko jeg tar på meg, det er egentlig ingen forskjell på høye hæler og fjellsko. I og med at vi skal i slummen i dag har jeg bestemt meg for å dekke meg til litt, så her går det i jeans, joggesko og t- shirt.

Rekker dessverre ikke å godkjenne kommentarer på det forrige innlegget før i kveld!

No Comments

Leave a Reply