Uncategorized

kontraster til de grader

15. september 2009

Jeg har planer om å fortelle dere om hva jeg har opplevd i dag, men det blir senere. Jeg har akkurat slått meg til ro på et nydelig hotellrom i Mombasa, og tatt en dusj og et par telefoner hjem. Kontrastene her er så store at jeg blir svimmel. Jeg skjønner selvfølgelig at Plan Norge må tenke på sikkerheten til folk de sender ned hit, men det er likevel rart å komme fra slum og øde strekninger til hotell med deilige rom, basseng, havutsikt og dusj. Mens jeg bare kan dra «hjem» og sove i en seng, skal menneskene jeg besøker faktisk bli der hvor vi var, stedet hvor jeg tenkte «shit, tenk å bo her». Men forteller om dagen senere. Nå skal jeg fordøye dagens inntrykk over en middag med de andre jentene, så vi blogges! Her er noen bilder av det nydlige hotellrommet, skjønner dere hva jeg mener med kontraster?! ps. Jeg har apekatter på terrassen, true story. De er prikk like Herr Nilson alle sammen!

Mitt lille blogghjørne! Ser havet derifra, og sier bare wow.
Min deilige, store seng!
Hytta jeg bor i.

2 Comments

 • Reply agencja analityczno reklamowa 1. mars 2024 at 00:18

  It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

 • Reply Avanti 20. juli 2024 at 19:31

  hello!,I like your writing very so much! proportion we be in contact more about your post on AOL?
  I need an expert in this space to solve my problem.
  Maybe that is you! Taking a look forward to look you.

 • Leave a Reply