Uncategorized

snufs snufs

21. september 2009

Jeg har akkurat vært på 7Eleven og kjøpt godis, og nå har jeg krøpet sammen i sofaen min for å ha litt selfpitty kvalitetstid med meg selv. Typisk å bli syk når det foregår så mye! Dum som jeg er har jeg også vanket lettkledd rundt i byen i dag, så at jeg våkner frisk som en fisk i morgen har jeg ingen forhåpninger om. Var deilig å få litt norsk luft i lungene og prate med en venn som gjorde meg litt gladere til sinns. Det er de gangene man virkelig ikke vil sosialisere seg at man bør gjøre det! Det blir nok ganske tidlig kveld på meg, ettersom jeg skal stå opp i 6- tiden i morgen tidlig. Kvart over 8 skal jeg være hos Nrk sammen med Helen Bjørnøy og gjøre opptak til programmet «Sånn er livet» som sendes senere på dagen. Vet ikke helt når det sendes, men kan jo prøve å finne det ut. Fra 12- tiden av skal jeg være i studio hos VG, vi skal jo ha livesending på VGtv! Så da får dere følge med hvis dere vil. Ellers er det et par intervjuer til jeg må naile før jeg kan tillate meg å være syk igjen, det får gå som det går! Før jeg legger meg skal jeg legge ut filmene som ble filmet i Kenya! Gleder dere dere?! Hehe, jeg sier bare: ingen prater norsk- engelsk på samme nivå som Ida Wulff.

Og her ligger da jeg.

No Comments

Leave a Reply