Uncategorized

bloggen fyller 3 år i dag!

26. september 2009

Tre ganger hurra for bloggen som fyller 3 år i dag! Er det liksom meningen at jeg skal være kjempehøytidelig nå, og takke alle som har lest bloggen og gjort livet jeg lever nå mulig? I såfall gjør jeg det med èn gang: tusen takk!! Vet ikke helt hva mer jeg skal si. Men jeg kan jo avsløre starten av min bloggkarriere? Mange spør meg hvordan man kan sanke lesere til bloggen sin, og svaret er ganske enkelt. Kle av dere. Post private festbilder av dere. Redegjør for deres eksistens som mindreårig og dritings. Det gjorde jeg etter en nyttårsaften, og Nettavisen (som jeg i dag arbeider tett med) linket til blogginnlegget mitt. Og med det feiret jeg det nye året med et par hundre lesere som raskt ble flere. Og bildene som var årsaken til dette? Ja, de slettet jeg så klart. Under kan dere se ett av dem. Så har jeg et spørsmål til alle leserne mine som jeg håper at noen av dere vil svare på. La oss kalle det bloggbursdagsgave, right? : ) hehe. Jeg lurer bare på HVOR dere fant/ hørte om bloggen min? Tipset av venninner, lest om meg i media, funnet den gjennom andre blogger? Tell me, for jeg er nysgjerrig!

Ser dere, det skal ikke så mye til!

No Comments

Leave a Reply