Uncategorized

jeg blir 19 år i dag!

27. september 2009

I dag feirer jeg at det bare er ett år til jeg kan dra på byen, uten å danse rundt i spyet til 16- åringer med fake leg! Neida. Joda. Men jeg feirer at jeg er blitt 19 år, en helt meningsløs alder. Det er på en måte en stigealder, altså et ledd du må over for å komme til noe, føler jeg. Jeg syns hver alder bør ha sitt høydepunkt. Når du er 16 slipper sexpartneren din å bli politianmeldt, når du blir 18 kan du kort fortalt bestemme over deg selv og gjøre trafikken farlig, når du blir 20 kan du kjøpe sprit og komme inn på flere utesteder, når du blir 23 kan du ta danskebåten alene (oh lord, for et høydepunkt) og når du blir 66, gjør du akkurat som du vil på alle punkter. Men hva med alle de andre årene? Hva syns dere burde være lov når man fyller 19? Finn på noe gøy a, så starter jeg underskriftskampanje og bringer det videre til regjeringen. For alle dere som blir 19 etter meg. Hurra for meg i dag! Jeg skal feire rolig med familie og møte et par venninner utover kvelden.

Randomness.

No Comments

Leave a Reply