Uncategorized

takker, bukker, nikker og neier

27. september 2009

Wow, wow, wow! Jeg mener det, jeg blir helt rørt av alle gratulasjoner og fine meldinger jeg har fått i dag, både på bloggen, mobilen og Facebook. Og at dere fremmede mennesker bryr dere såpass mye at dere skriver hyggelige meldinger betyr kjempemasse for meg! I og med at jeg kun er èn person, sender jeg ut en fellesklem til alle som har vært med på å gjøre dagen min så fin. Tusen takk! Tusen, tusen takk 🙂 Har hatt en super og rolig dag med familie og venner. Har aldri (utenom 18 års- dagen min i fjor) sett noen grunn til å bruke selve fødselsdagen på å feste, men vil tilbringe dagen med menneskene som ga meg livet i gave i utgangspunktet. I år er jeg skikkelig overrasket over gavene jeg ønsket meg, og at jeg ble glad for å få såpass kjedelige ting. Fikk penger og ting til leiligheten. Dere vet: kjøkkenutstyr, litt greier til badet og sånt. Morsomme gaver og goodies får jeg i posten nesten hver dag pågrunn av bloggen, så det var deilig å få litt nyttig utstyr! Nå er jeg kjempesliten, så tar snart kvelden. Ligger med den lille vofsen i armkroken, og stortrives skikkelig med å være hundepasser. Fram til jeg sovner skal jeg i hvert fall se på Klovn! En dansk serie som jeg digger, ettersom jeg er halvt dansk og er født med sort, dansk humor. Noen av dere som ser på Klovn? Har gått på norsk tv også!

Meg i joggingsen i dag morges : ) Ute for å lufte dyret!

2 Comments

  • Reply sinonim.online 9. mars 2024 at 11:55

    sinonim.online

  • Reply sinonim.online 9. mars 2024 at 11:56

    На сайте есть критическая проблема, которую стоит решить как можно быстрее, чтобы улучить безопасность и производительность вашего сайта.
    sinonim.online

  • Leave a Reply