Uncategorized

banken ville vite hva jeg mangler

30. september 2009

Jeg ringte inn til banken min for å gjøre noen endringer, noen endringer som de tydligvis er ganske strenge på. Derfor måtte jeg svare på et kontrollspørsmål, et spørsmål som jeg fant opp den gangen jeg ble kunde. Ettersom det er mange herrens år siden, husket jeg selvfølgelig verken spørsmålet eller svaret. Spørsmålet lød som følger: Hva mangler jeg alltid? » Faen, jeg mangler da alltid alt, må jeg svare èn ting?» spurte jeg bankmannen. Ja, svarte han. Fra under-dyna begynte hjernen min sakte men sikkert å fungere, og jeg gravde nøye for å finne ut hva jeg alltid mangler. Så begynte jeg å frykte at jeg hadde sittet med en venninne og prøvd å være morsom en gang for lenge siden, og måtte forsikre meg om at jeg ikke hadde spøkt det hele bort med å finne på et svar som «batteri til sexleketøyet mitt». Men neida, jeg hadde ikke det heller. Da jeg fikk svaret pustet jeg lettet ut. Ikke bare fordi det ikke var døspinlig, men også fordi det bekreftet at jeg har forandret meg til det bedre siden den gang jeg ble kunde.

No Comments

Leave a Reply