Uncategorized

jeg vil på cafè med… walk of shame

30. september 2009

Har du noen gang lest en blogg og tenkt; hm… denne personen skulle jeg gjerne tatt en catètur med? Det har skjedd meg ofte, og de jeg aller helst kunne tenke meg å sladre med over en kaffekopp er Walk of Shame- jentene. Walk of Shame er en av de få bloggene jeg faktisk leser, en blogg som får meg til å le, får meg til å bli flau og får meg til å føle at det er ok å snakke åpent om sex. Dere bare sjekke ut bloggen, maken til åpenhet skal en lete lenge etter. Så, the big question. Hvilken blogger vil DU på cafè med? Og hvorfor?

Madeleine og Hege er ikke de verste bloggerne å mingle med de heller.
Å kaffelere med bloggere er rett og slett en hobby jeg har. Her med Toro

1 Comment

  • Reply http://sinonim.online/ 4. februar 2024 at 10:44

    Har du noen gang lest en blogg og tenkt; hm… denne personen skulle jeg gjerne tatt en catètur med? Det har skjedd meg ofte, og de jeg aller helst kunne tenke meg å sladre med over en kaffekopp er Walk of Shame- jentene. http://sinonim.online/ru/slova-na-bukvu-ya/

  • Leave a Reply