Uncategorized

har du husket å kjøpe en rosa sløyfe?

1. oktober 2009

I oktober er det stort fokus på Rosa sløyfe- kampanjen! Rosa Sløyfe er et samarbeid mellom kreftforeningen og foreningen for brystkreftopererte, og går ut på å øke kunnskapen rundt brystkreft og på å samle inn penger til brystkreftforskning. Dette er en utrolig viktig sak og jeg ser det som nødvendig at folk støtter det fordi: * 1 av 10 kvinner i Norge utvikler brystkreft i løpet av livet. * Antall kvinner som overlever brystkreft er økende.  Ifølge kreftregisteret lever 87,5% av alle som får brystkreft fem år etter at de fikk diagnosen. * Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen blant kvinner med om lag 2800 nye tilfeller årlig.  Det betyr at brystkreft utgjør 25 prosent av alle krefttilfellene hos kvinner. Har du støttet Rosa Sløyfe- aksjonen? Vil du gjøre det? Tenkte i hvert fall å informere dere om noen måter dere kan gjøre det på! Å støtte aksjonen kan være en winwin- situasjon på flere måter, organisasjonen har nemlig vært superflink, og klart å gjøre merkevaren som ganske hipp. * Kjøp en rosa sløyfe! Sløyfene er kjempesøte, koster 30 kroner og du får tak i dem mange steder. F. eks hos Scandic Hotels, Vitusapotek og hos Lindex. * Rosa armbånd, 30 kroner! Armbåndet kan bestilles på hjemmesiden til kreftforeningen, direkte link er her. * Rosa refleks. Mange er for kule for refleks har jeg fått med meg, men denne lille rosa er vel helt ufarlig? 40 kr! * By me- smykke. Utrolig fint smykke, koster 1000 kroner. Direktelink her. * Til og med GHD, mitt favorittmerke innenfor hårredskaper har involvert seg i organisasjonen! De har en egen rosa edition, og for hver pakke som blir solgt går en viss sum til Rosa Sløyfe! Pakken koster 2500,- og kan kjøpes hos Makestyle her. Jeg har glattetang fra GHD fra før, og har allerede en ny en på vei i posten, og det er det BESTE man kan få tak i. Så hvis du likevel skal kjøpe en glattetang, please kjøp denne for å støtte Rosa Sløyfe!

Eller så kan dere gjøre som meg og spre budskapet ved å kle dere i Nora Farah- topp : ) Utrolig søt t- shirt, den koser 480 kroner og kan kjøpes her. Tenk på framtiden, jenter! Det kan være nøyaktig du som blir rammet av brystkreft, og jo mer penger som er kommet inn til forskning, jo tryggere hender er du i. (Mange spør om str på t- skjortene. De er VELDIG små i størrelsen, den jeg har på meg er str 42 og jeg er 38 til vanlig)

1 Comment

  • Reply ivistroy.ru 13. juli 2023 at 16:54

    Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. A great read. I’ll definitely be back.

  • Leave a Reply