Uncategorized

hæ? koster det så mye å leve?

6. oktober 2009

For å være helt ærlig var jeg langt i fra forberedt på å flytte for meg selv. Jeg var forberedt på å ha en leilighet helt for meg selv, hvor jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, og i tillegg i Oslos beste strøk. Jeg var forberedt på å lage min egen mat, vaske mine egne klær, ha mine egne regler, rydde når det passer meg og snike meg ut på shopping eller fest uten at stemmer fra stua spør nysgjerrig; hvor skal du da, unge frøken? Men det jeg ikke var forberedt på, var alle utgiftene. Mange bekker små blir til en stor å, og det skal sant sies når jeg slår sammen utgifter for husleie, strøm, trening, transport, telefonregninger, internett, mat, drikke, vaskepulver, tøymykner, dopapir og resten av sløseriet jeg bruker penger på. Bakgrunnen for at jeg skriver dette innlegget, er rett og slett at jeg akkurat brukte 11.463,70 kroner på under to minutter. Uten å bevege lillefingern! Jess da. Min kjære nettbank og jeg sitter og bedriver bedritent arbeid, fy faen som det svir. Og det er fortsatt mer som skal betales! Bor du for deg selv? Er du overrasket over hvor dyrt det er? Det er i hvert fall jeg. Nå er det jo nesten ikke penger igjen til  å ha det moro! Kanskje sunt, det?

Jaja. Det er vel verdt det, I guess.

No Comments

Leave a Reply