Uncategorized

litt planprat

7. oktober 2009

Husker dere for en liten stund siden at jeg annonserte på bloggen at dere kunne blogge dere ti Afrika? Det var en av mine lesere som vant konkurransen, noe som er kjempestas! Nå gir Plan Norge enda en blogger muligheten til å reise ut i verden, denne gangen til Asia – sammen med Plan selvfølgelig, ikke helt på egenhånd. Tenkte bare jeg måtte tipse dere! Vet at jeg har mange talentfulle bloggelesere, og det hadde jo vært gøy om enda en av dere også kunne fått oppleve noe av det samme som jeg. Konkurransen hvor dere kan blogge dere til Asia, finner dere HER! Gratis å delta, gull verdt å vinne. Selv om det kanskje ikke lyser gjennom på bloggen som en eller annen glorie, så forandret turen meg som menneske, i hvert fall litt av måten jeg tenker på. ALLE har godt av en slik tur, selv om det kanskje gjør vondt å se den virkelige verden. Nå som det nærmer seg jul, vil jeg også be alle tenke over om de ikke kan bidra litt ved å gi gaver som dette. Man betaler 175 kroner for en symbolsk liten gjenstand og gir et barn i Senegal muligheten til å bli 5 år gammel – noen steder i verden er det nemlig ikke en selvfølge!

På vei fra Nairobi til Mombasa.

Ikke glem at dere kan se alle filmene fra turen her : ) skal prøve å få lagt dem ut på bloggen etterhvert.

No Comments

Leave a Reply