Uncategorized

benjamin spyri bøtton

11. oktober 2009

Siden sist har jeg hatt the best time of my life, haha! Min kjære Thea og jeg hadde handlet kinamat, masse godis og satt oss ned for å se film og være snille piker på lørdagskvelden, men så var det vel et eller annet som klikket i topplokket og fristet oss til å dra på byen. Så klin edrue tok vi på oss høye hæler, ringte vår fantastiske Benjamin og tok en taxi ned til Gabler. Der gikk Benjamin amok med Visa- kortet, og en champagne ble til to, to ble til tre, tre ble til fire og du vet. Før vi visste ordet av det hadde vi det boblende fantastisk. Gabler burde forresten ansette flere dørvakter som Knut! Vi digger Knut. Da klokka nærmet seg stengetid bestemte Benjamin seg, classy som han er, for å kaste opp i en champagnebøtte. Morsom som jeg er har jeg gitt han kallenavnet «Benjamin spyri Bøtton». Tog du an? Klokka ble vel 6 på morgenen før Thea og jeg kavet oss på plass under dyna, og allerede klokken halv ti våknet jeg med noe som kunne tilsvare en Alexander Rybak- konsert i hodet. PAIN! Jeg kastet meg mot colaen i kjøleskapet, og løpet var kjørt. Ikke mer søvn på denne jenta! Hyggelig å hilse på bloggleserne i går, altså! : ) Kjempesøte alle sammen. Tror ikke følget mitt var helt enig, men sånn er livet.

Benjamin darling og meg! Ny jakke fra Modekungen, fet sant? : )
Firkløvern!
Brukte bare tre timer på å rusle hjem…
Han til venstre der kjenner i hvert fall ikke jeg. Linseluuus!

No Comments

Leave a Reply