Uncategorized

i dag har jeg skrevet tre autografer

12. oktober 2009

Hadde jeg visst at jeg en dag kom til å skrive autografer, hadde jeg da for pokker meg øvd meg på å lage ville kruseduller. Det har dessverre aldri falt meg inn å øve på noe sånt, så da jeg i dag ble spurt tre ganger om å skrive autograf, ble det til blokkbokstav- lignende bokstaver og en smiley. Flaut. But hello, jeg ble i hvert fall rørt herifra og til Jupiter.

Søte Kristine og Sølvi med autografene sine, hehe.

Å være gjest i showet var kjempemorsomt! At jeg gjorde det så bra vil jeg absolutt ikke påstå, men det viktigste er jo at man har det moro?! Fantastiske mennesker som jobber med showet, og Håvard Lilleheie (programleder) og Christian Ringnes som jeg var gjest sammen med er begge herlige mennesker som fikk meg til å le, slappe av og ha det gøy. Akk, hvorfor inviterte jeg dem ikke hjem på Peppes, godis og filmkveld?! Jeg har i hvert fall invitert Benjamin, han er et bra mannfolk han også.

Håvard Lilleheie, fadderbarnet hans og Christian Ringnes.

Jeg spurte forresten om jobb i Showman, og det fikk jeg! Som oppvarmer. Dere vet, den gjøken som skal få publikum til å le og klappe – selv når ting ikke er morsomt. Jeg trakk meg selvfølgelig med en gang jeg fikk vite at ja, hvis du vil være det så. Jeg er ikke spesielt morsom. Åh, jeg vil egentlig bare ha mitt eget tv show jeg. Da kunne jeg vært komfortabel på skjermen. Mine regler, min humor, mitt show. Girlshow?! Ja? Se på TV2 Zebra neste tirsdag!

No Comments

Leave a Reply