Uncategorized

gjester studio 5 i dag

13. oktober 2009

Dagen er i gang, og det har den forsåvidt vært en god stund. Jeg må virkelig lære meg å ikke sove med mobilen under puta, for det er et eller annet folk ikke har skjønt med at man ikke ringer og sender folk meldinger når som helst på døgnet. Av og til får jeg lyst til å troppe opp på døra til folk og fortelle dem hvor frekke de er, og gi dem en hevn for at hodet mitt har hoppet og vibrert på hodeputa mesteparten av natta. I halvsøvne mister jeg liksom evnen til å forflytte mobilen fra senga til nattbordet. Gurimalla, verdensproblemer… Nå skal jeg snart ta en taxi til Nydalen, der jeg skal være gjest i sofaen til Studio 5. Etter å ha vært stotrende gjest i et ellers ganske så morsomt talkshow i går, kan ting egentlig ikke gå verre – så derfor er det ingen gruing på gang i dag. I går kom søte Benjamin til meg etter jobb, og vi koste oss ute på balkongen med potetgull, godteri, brus og levende lys. For your information, det var kun Benjamin som proppet i seg…. Jeg hadde jo tross alt akkurat spist en hel pizza fra Peppes, så sunn som jeg er. Klokken nærmet seg vel halv tre før vi klemte farvel, og i halv fem- tiden sluknet jeg som et utbrent kubbelys. Så ja. Pamelas fordeler er på plass i trynet mitt i dag også.

Latsabb!
The real qtie.
Bø!

No Comments

Leave a Reply