Uncategorized

de spiste meg ikke opp

15. oktober 2009

Oi oi oi, trodde dere damene i Studio 5 hadde spist meg opp, nå? Damene var ekstremt snille med meg faktisk, og jeg hadde det fantastisk gøy som gjest hos dem. Prikken over i’en var selvfølgelig vin på bakrommet og en superflink sminkør. Så nei, det er ikke det som er grunnen til bloggfraværet. Jeg har rett og slett ikke hatt et internett som har tillatt meg å gjøre noe særlig annet enn å sitte og banne til Macen. Nuvel, jeg er tilbake. De siste dagene har bestått av venner, vin, mat og kjæreste, og jeg har kost meg masemasse! Nå krysser jeg fingrene for at nettet holder seg på plass! Når det gjelder Studio 5, så vet jeg ikke helt når det sendes på tv. Men det blir uansett lagt gatis ut på nett, så jeg legger ut linken når det kommer der : ) Nå må jeg ture videre på et av disse «hemmelige møtene» mine. Vet hvor mange lesere som irriterer seg grønne over at enkelte blogger ikke kan fortelle noe om hva disse møtene går ut på, men husk at det kan koste bloggerne dyrt ettersom det er noe som heter taushetsplikt!

Skål! Før sminken. I trygge hender. Ser dere Ida Helene i bakgrunnen? hihi. En frisk og glad gjeng! åå, det var så koselig : ) Gjesten før meg, Martin Pedersen. Ranet 19 banker på 70- tallet, nå blir det til film! Noen som klarer å gjette hva jeg gjør her? Hoho, en ting jeg ikke er særlig flink til!

No Comments

Leave a Reply