Uncategorized

gjestebloggeren Ida Helene

18. oktober 2009

God kveld alle sammen! Ida Wulff, min søte bestevenn, har nå lagt seg. Vi har vært en tur hos Thea på jentekveld,og etter det dro vi ut en tur, Vi har hatt verdens BESTE kveld, med mange kjente- og mange nye søte fjes. Ida sovnet med en gang vi kom hjem til leiligheten, og derfor tok jeg meg friheten til å oppdatere litt til dere som er interessert! Håper dere har hatt en like fin kveld som oss, med spy, alkohol og løfter om en hel ny fremtid sammen. Jeg og Ida fant nemlig ut ikveld at vi skal bo sammen i New York til høsten, tro det eller ei. Det kommer til å bli så sykt bra, men før det skal vi til Gran Canaria for å slappe av litt- og slokne alle mulige sorger. Er det noe vi er gode på, så er det nemlig å slukne gamle sorger- og starte på en ny fresh. Whitney og Lauren- watch out! Det var en kjempehyggelig kveld hos Thea, men vi fant veien til Linnea ikveld, og veien videre derifra til Bogstadveien. Akkurat nå spilles Jessica Simpsons «im in love with u»mens jeg hører på Ida snorker fredfullt på rommet sitt, og 7-eleven godteriet mitt er dessverre tømt for lengst. Jeg sitter å memorisererer dagens hendelser, og forstår og at deler av kvelden ikke er så minneverdig som ønskelig . Jeg håper dere alle får en flott søndag!Nå sovner jeg, så jeg klarer ikke skrive noe mer. ¨ jeg klarte ikke lagre bilder eller finne frem noen andre bilder enn dette, såå…enjoy! Fritt for å boikotte mac i fremtiden! -Ida Helene¨ ps: for å være ordentlig blogger bør jeg vel stille et eller annet spørsmål! Sååå, syntes dere at at jeg og Ida bør dra til NY sammen til høsten?

No Comments

Leave a Reply