Uncategorized

hallo, det er jeg som er på side 43!!

18. oktober 2009

Det begynner å gå meg på nervene at jeg alltid våkner opp med mørbanka rumpe på søndager. Det er jammen flaks jeg har heis her hjemme, for jeg er langt i fra i stand til å løpe opp og ned trapper. Ikke at det var planen heller, men dere vet… Jeg har i hvert fall hatt en fantastisk natt både på godt og vondt. Spontane lørdagskvelder er noe av det beste jeg vet. Alltid spennende å se hvor vinden fører mitt oversminkede ansikt. I går startet vi som planlagt opp hos min kjære Thea. Thea har drømmekåken og er superkokk i tillegg, så der fikk vi deilig mat og drakk en del vin, før Ida Helene og jeg reiste videre til byen. I byen kræsjet vi vorset til Linnèa, der det var en masse hyggelige mennesker. Vi dro med oss noen av folkene, og satte kursen mot et par av byens 18 årssteder. Festingen vil jeg ikke gå inn på i detaljer, jeg var en skikkelig tulling i natt. Nachet vil jeg heller ikke gå inn på i detaljer, ettersom det var flukten derifra som gjorde meg både gul, blå og et par hjerneceller fattigere. Trapper, vet dere… Nattmatrunde nr 2 fant sted på 7Eleven. Der fant jeg plutselig ut at jeg var i et par av bladene, og bestemte meg for å skryte meg selv opp i skyene foran personalet. Jaja, nå glemmer de meg i hvert fall ikke på 7Eleven! Det er da alltids noe…

Løp og kjøp årets beste ELLE! : ) Ble tipset om at jeg var i TOPP. Nice! Mamma er i hvert fall stolt.

Og sånn ellers er jeg fullstendig klar over at bloggingen min går i et dalende tempo om dagen. Å ha 90.000 forskjellige lesere er som å ha 90.000 mødre. Alltid noen som skal påpeke ting, oppdra meg og lære meg «folkeskikk». Jo mer alvorsprat jeg får jo mer rebelsk blir jeg – noe som henger igjen fra ungdomsskolen kanskje? Haha, uansett. Jeg er glad i den ordentlige mammaen min, og kun hun skal få lov til å oppdra meg på nytt og påpeke at jeg har drukket tre ganger denne uka.

No Comments

Leave a Reply