Uncategorized

idawulff.com går videre, hva skal caffelatte brukes til?

22. oktober 2009

Som noen av dere trofaste lesere kanskje vet, er idawulff.com et domene som jeg har lagt over bloggen min, caffelatte.blogg.no. Så når dere taster inn idawulff.com i søkefeltet, kommer dere direkte til caffelatte- bloggen. Hvordan jeg kunne kalle bloggen min noe så teit? Jo, jeg var 16 år gammel og tenkte at » teit er det vel lov til å være«. Anyroad! Jeg trenger litt hjelp av dere. For nå er det nemlig slik at dagboken om mitt liv, idawulff.com må gå videre. Blogg.no tillater nemlig ikke at jeg samarbeider med andre partnere når det gjelder annonsering og telling av trafikk, og da må jeg flytte meg til en selvstendig platform. Dette betyr at caffelatte.blogg.no, nr 2 på blogg.no blir ledig, og jeg tenker at i stedet for å legge ned bloggen, kan jeg vel bruke den til noe viktig? Jeg håper selvfølgelig at alle mine lesere vil fortsette å følge meg på idawulff.com selv om jeg ikke ligger på blogg.no lenger, men også at dere vil fortsette å følge med på caffelatte.blogg.no hvis jeg kan bruke siden til noe. Noen som har noen forslag til hva caffelatte.blogg.no kan brukes til? Nå er det på tide at gode idèer slippes løs, her er det snakk om at 90.000 forskjellige mennesker kan få med seg innholdet!

Her er noen av mine forslag: – En spørsmål/svar- blogg hvor jeg tar meg god tid til å svare på spørsmål fra leserne, en slags «kundeservice» for idawulff.com, haha! – En blogg som informerer om forskjellige veldedighetsprosjekter.- Et slags jenteforum hvor jenter kan diskutere fritt om alle slags mulige tabulagte emner. – Idawulff.com i bilder, altså at caffelatte.blogg.no blir en ren bildeblogg for de som ikke orker å lese alt jeg driver med. Av og til kan det være gøy med litt mer bilder og litt mindre tekst!- GOSSIP BLOGG! Det har vært mange tullete gossipblogger gjennom tidene, men jeg har faktisk det beste gossipet om de kjente bloggerne – kanskje fordi noen av dem er mine beste venner. Så kanskje en dårlig idè? Let me know! Xoxo gossip girl (hoho, neida)

1 Comment

  • Reply Clay 20. juli 2024 at 19:30

    Thanks for sharing your thoughts about website. Regards

  • Leave a Reply