Uncategorized

ny blogg, nye muligheter

26. oktober 2009

Velkommen til idawulff.com, som nå etter tre år har rullet inn på en selvstendig platform. Det ble som det ble fordi jeg er avhengig av å kunne bestemme selv hvordan jeg kjører showet, og  ikke minst bestemme hvem jeg skal samarbeide med uten at voksne mennesker skal sitte og sabotere på samme måte som jeg gjorde da jeg var sjalu på kjæresten min i 6. klasse.

Jeg skal ikke gå i detaljer om hvordan ting har vært akkurat nå, men hvis noen av de som har prøvd å lage storm i mitt lille bloggparadis klør mer i halsen min nå, har jeg en haug av gode historier og avsløringer å komme med. For fy faen, når noen voksne mennesker ser muligheten til å tjene penger, er de plutselig ikke voksne mennesker lenger.

Menmen, nå har jeg heldigvis et supert samarbeid med Nettavisen, der helt fantastiske mennesker hjelper meg og står på for at bloggen min og blogginntektene skal funke fett.

Som dere ser har jeg tatt med meg alle de gamle innleggene for at dere skal føle dere litt som hjemme. Alle kommentarene som jeg har satt så stor pris på er dessverre borte, men jeg håper i hvert fall at alle leserne mine finner tilbake til meg etter hvert.

Nå som jeg starter på scratch og er ferdig med blogg.no, føler jeg at inspirasjonen kommer tilbake til meg, og jeg har LYST til å gjøre en bra jobb med bloggen igjen. For la oss bare innrømme det. Blogginga mi har vært som lokal TV – det skjer egentlig ingenting der, men av all kjedsomhet blir man sittende og glo bare fordi «man pleier». Ikke at jeg pleier å se på lokal- TV, men dere tar poenget.

Ok. Ny blogg, nye muligheter. Ready go! Wish me luck på egenhånd  : )

No Comments

Leave a Reply