Uncategorized

don’t come knocking on my door

31. oktober 2009

Årets mest uhøflige dag har kommet, dagen hvor en haug av shitkids løper rundt og spyr i postkasser, kaster egg på hus og banker hverandre for å stjele hverandres godteriposer. Og verst av alt: forstyrrer kvelden min ved å ringe på døra så jeg må reise meg for å gå til døråpningen, stirre inn i åtte budsjettmasker fra Nille, og forklare at det eneste godteriet jeg har er det jeg lå og grafset i den kvelden jeg fikk svineinfluensa – men vil de ha det, så værsågod. Det er tross alt en halvkilo.

Jeg skal seriøst spørre alle som ringer på om legitimasjon. Søte, små gresskarbarn er morsomme å få besøk av, men hva skjer med barn over tolv år? Dere får unnskylde meg fordommene, men etter å ha vært storesøster i en god del år, kan jeg bare ikke fordra barn på den alderen. I fjor spurte de om å få penger da vi ikke hadde mer candy. Hva blir det neste? Vil dere pantsette huset eller bilen?

Tror bare jeg får gjøre som jeg gjorde i fjor altså: finne fram høytrykkspyleren. Synd jeg ikke stod klar med den da en gjeng blogglesere ringte på døra og skremte vettet ut av mormor med rusbrusånde og et årsforbruk mascara i trynet.

Blir det ikke litt vanskelig å skremme folk med refleksvest?

No Comments

Leave a Reply