Uncategorized

pass på så ingen lager reir i hodet ditt

1. november 2009

Sukk sukk. Dere likte tydeligvis syke, usminkede og nedtråkka Ida best, så da er det hva dere skal få framover. Ikke søren om jeg skal bruke en time på å krølle løshår hvis dere liker mine tørre tuster bedre! Selv om noe sier meg at kommentarene ble skrevet i all høflighet. Vil vi at hver dag på idawulff.com skal se ut som dette?

NEI. Og du trenger ikke slå opp i ordboka, jeg har gjort det for deg. Det heter: kråkereir.

Neida så. Nå sitter jeg og ser ut i den oransje skogen mens jeg spiser frokost og lurer på hvordan jeg skal fordrive denne grusomme dagen: søndag. Det er riktignok merkverdig deilig at jeg ikke er fyllesyk, for rutinene mine tilsier at jeg på dette tidspunkt skal ligge med et deprimert tryne langt nede i puta og angre på gårsdagen.

Og ellers savnet mange av dere «den Idaen som var morsom og lagde videoblogger» – så nå vurderer jeg å ta det opp igjen. Dilemmaet er bare at hver gang dere syns jeg er underholdende, kommer jeg bare lenger og lenger bort fra en jobbmulighet i framtiden. Men vi lever bare en gang, eller hva? Det var noen som foreslo at jeg skulle svare på de samme spørsmålene som i den andre videoen. I’ll try : )

Sånn, nå vil jeg ha matro.

No Comments

Leave a Reply