Uncategorized

ida åpner dørene. næt

3. november 2009

Sånn, da er jeg i gang med ryddingen! Mange spør om ikke dere kan få se bilder av leiligheten min, og planen var jo egentlig å overdokumentere flyttingen min. Men! Plutselig føltes det så alt for privat, så jeg feiget ut fra hele greia. Ikke spør meg hvorfor, for jeg kan ikke helt forklare det.

Uansett, jeg har tatt ett eksklusivt bilde av stua mi med mobilkamera! Føler meg helt sykt snill, og så må jeg selvfølgelig si som vanlig: beklager rotet. Det er liksom rotete selv om det ikke er noe rot. Bestandig.

Jaja. Så her tilbringer jeg så lite tid som overhodet mulig. Og nei, det er ikke et dusjforheng jeg har i vinduet, det er et forsøk på å kjøpe billige drittgardiner på Ikea. Vi med store vinduer er tydligvis blitt skøvet ut i kulden derifra.

No Comments

Leave a Reply