Uncategorized

inspirert av grandiosa og dopapir

3. november 2009

Når jeg leser innlegget jeg postet i går kveld, slår det meg at jeg i grunn virket overbevisende edru. Det var jeg ikke. Og jeg må innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg drakk på en mandag, men jeg drakk i det minste på riktig måte selv om jeg på slutten av kvelden fant meg selv sittende i vinduskarmen og snakke til dyrene i Afrika som av en eller annen merkelig grunn hadde forlatt meg og dratt tilbake til jungelen. Med riktig måte mener jeg mousserende på restaurant, øl på kino, drinker i sofaen etterpå. Det føles liksom litt mer greit når man drikker til noe, og ikke bare drikker for å drikke. Sååånn, nå har jeg rodd så mye at jeg kommer til å bli støl.

Er dere klare for litt interessante fakta?

* Jeg finner ikke bankkortet mitt, og av den enkle grunn hadde jeg bare en hundrelapp da jeg var på butikken for å handle i stad. Derfor måtte jeg kjøpe Firstprice dopapir. Det koster 12,90,-. Dopapiret jeg liker å kalle meg stamkunde av koster nærmere 40 spenn, men dette lot seg ikke gjøre i dag. Hallo. Hvem bruker nærmere halve formuen sin på dopapir, liksom? Poenget er: fy faen, for et drittpapir! Det faller fra hverandre bare man ser på det, og dessuten gir det badet mitt et preg av… 1990- tallet. Ikke et vondt ord om Firstprice sånn ellers, men dopapiret kjøper jeg ikke igjen. Savner Lambi.

* Jeg har en Grandiosa i ovnen. Nei, det har jeg ikke, for jeg er for lat til å reise meg og sette den inn, men hvis alt forløper slik det bør, har jeg snart en Grandiosa i ovnen. Jeg våknet i dag, fortsatt en smule ør, og tenkte: SHIT. NÅ FIKK JEG DRITLYST PÅ GRANDIOSA MED KETCHUP! Og tro meg, dere. Det er sånn cirka det verste jeg vet. Men dere vet.. Bloggere har syke instinkter av og til. Fy som jeg gruer meg til å spise.

* Nå er Grandiosaen i ovnen. High five!

* Jeg opplevde min første kontroll på trikken i dag! Da en mann med kontrollskilt rundt halsen kom bort til meg ble jeg så redd at jeg nesten begynte å grine – selv om jeg hadde alt i orden. Med skjelvende fingre dro jeg fram månedskort og legitimasjon, og stolt som en hane kunne jeg legge det ned igjen. Det er ikke mye jeg har orden på i livet mitt om dagen, så slike småting gleder en rotete sjel. Og så tjente jeg 900 kroner på det! Tenk det a.

* Grandiosaen fortjener et punkt til. Jeg var ikke klar over at den luktet så godt! Og den får jo hele leiligheten min til å lukte sånn hei-jeg-er-en-koselig-leilighet-og-her-lages-det-mat-hver-eneste-dag. Sannheten er at jeg ikke har sovet i leiligheten min på 11 dager fordi jeg blir gal av å være her.

* I natt drømte jeg at jeg rocket Collosseum med Singstar. Jeg fikk stående applaus, til og med. Så nå skal jeg gå til anskaffelse av både Playstation og Singstar. Hvem kommer på Singstar- party?! Jeg høres forøvrig ut som en voldtatt spurv når jeg anvender stemmebåndet mitt til sang, men alle kan jo ikke være gode til alt. Grandiosa derimot, er jeg ganske god på. Den er ikke brent!

No Comments

Leave a Reply