Uncategorized

det snør

4. november 2009

Jeg tror ikke noen virkelig kan forstå hva det betyr for meg at det begynte å snø i dag. Jeg er redd for vintermørket. Ikke som i redd for mørket, men vinteren gjør meg skikkelig deprimert og nedbrutt. Jeg tar meg nær av alt, sipper ti ganger så mye som vanlig og kan sitte og se ut i lufta i flere timer uten å registrere det selv. Æsj, jeg orker ikke enda en sånn vinter! Jeg skal finne en måte å bekjempe vinterdepresjonene på.

Har hatt det kjempekoselig hos Ida Helene, en av mine bestiser <3 Er så deilig med venninner man bare kan være seg selv sammen med. Det verste jeg vet er anstrengte situasjoner hvor man hele tiden føler at man ha noe å snakke om og ha noe morsomt å gjøre. Av og til er det mer enn nok å ligge på sofaen i joggebuksa og le seg i hjel bare av hverandres nærvær.

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og slengt på meg joggisen igjen. CSI går på tv og jeg har bare litt smårydding foran meg før jeg kan stupe ned i den deilige senga mi og forsvinne i noen timer. I morgen skal jeg på kafè med min kjære Kamilla, og så skal jeg på bloggmøte! Skal blant annet signere en ny kontrakt for annonseringen min, wuhu.

Videobloggen med svar mangler litt… redigering! Så den kommer fortløpende, jeg er bare ikke så produktiv om dagen. Men takk for mange gode (og dumme) spørsmål : )

Depp depp.

Trøsteshoppingen med Ida Helene hjalp en liten smule. Ettersom hun brukte tre kvarter på å prøve bukser fikk vi ikke handlet så mye, men jeg kjøpte i hvert fall litt undertøy og en tacky kjole som jeg aldri kommer til å bruke. Er ikke så lett å prøve klær i prøverom når blogglesere står utenfor og prøver å snikfotografere med mobilen! Jeg elsker leserne mine og verdsetter dem høyt, men jeg setter ikke stor pris på at folk tar bilder av meg uten å spørre. Jeg er ikke Britney Spears heller, jeg skriver bare en dagbok på nettet. Du får ikke solgt prøveromsbildene til Se&Hør med andre ord!

Åh, av og til gjør jeg så mye unødvendig. Jeg er egentlig ekstremt i mot tv på soverommet, men du vet. Alt for å glede min bedre halvdel og eventuelt andre overnattingsgjester! Så jeg fant ut at det ville passe seg med to tv’er i en leilighet på 35 kvadratmeter. Planen er å ha tv på veggen på soverommet, samt Playstation og litt annet stash. Så jeg gikk til anskaffelse av enda en tv, men nå står den bare der. Jeg kommer aldri til å få den opp på veggen med mindre en eller annen handyman ringer seg og tilbyr sin assistanse. Snakker vi lodde-ut-tv-på-bloggen eller? Den kan jo ikke bare stå der og støve ned i kassa si.

No Comments

Leave a Reply