Uncategorized

jeg skal begynne å jobbe! no kidding

5. november 2009

God kveld, kjære lesere! Jeg har klart å glemme Mac- laderen min i Vestby, så nå sitter jeg hjemme hos kjæresten min på Grønland og blogger. Liker meg i grunn her på Grønland, jeg. Får en merkelig følelse av å være i utlandet selv om det snør, og på hjørnet er det til og med «stor salg». Priceless!

Ja, så over til overskriften. Jeg har fått mye kritikk fordi jeg verken jobber eller utdanner meg for tiden. Til deres alle store trøst har jeg eksamen om en måned, og på tirsdag skal jeg begynne å jobbe! Mye dere ikke får med dere, hoho. Kan jo ikke huske å skrive om alt heller!

Jobben handler forsåvidt om blogg den også, så det passer meg jo midt i blinken. Jeg skal jobbe for og hos Nettavisen, som er min samarbeidspartner fra før av, og at jeg nå på en måte skal bli «kollega» er dødsfett. Og gjett hva! Dette er jeg stolt over: jeg begynner på jobb kl. 08.30. Shit, så tidlig har jeg ikke stått opp på hundre år. Men weee så gøy det blir å gå til en jobb, sitte bak et skrivebord og glede seg til arbeidsdagen er over! Jobben jeg skal gjøre kommer selvfølgelig til å gjøre nytte for bloggnorge, så dere får følge med når den tid kommer.

I kveld skal vi se på EMA Awards fra Berlin på MTV. Flere som skal? Jeg har alltid digget sånne awardshow, spesielt fordi Eminem alltid var til stede før. Noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg var besatt av Eminem i flere år. Hver eneste spot på rommet mitt var tapetisert med Eminem, jeg klipte ut hvert minste oppslag jeg fant, printet ut og lærte meg hvert eneste ord i alle sangene og hadde en egen Eminem- plakat jeg pleide å kysse god natt. Crazy? Oh yes. Da jeg hørte rykter om at han var død, låste jeg meg inn på rommet mitt og skrev tale til begravelsen mens jeg gråt en flom av ekte tårer. Men, så ble det jo halvveis et menneske ut av meg og!

No Comments

Leave a Reply