Uncategorized

dere gjør meg edru

7. november 2009

I dag våknet jeg klokka 14.20 av hundreogseksten ubesvarte anrop og femti meldinger. Folk trodde tydligvis jeg var død, og det var jeg egentlig også. Var på byen i går kveld, og ettersom jeg er 19 år henger jeg jo på 18 årssteder. Problemet er bare at disse stedene er stappfulle av 16- åringer som tydligvis tenker: det enkle er ofte det beste. Og derfor har de verken med seg klær, hjerneceller eller sosial intelligens på byen. Jeg mener det, jeg ble helt edru av å sitte og observere dette kaoset – faktisk så edru at jeg tok av meg sminken da jeg kom hjem i 5- tiden. I dag skal jeg ha med meg softgun på byen.

Og ellers er Oslo fyllt til randen av fargerike moldensere og ålesundere. Det er vel ingen hemmelighet at begge rasene er blogghorer, og det plager meg grønn og gul å bli fotografert mot egen vilje. I dag ble jeg fotografert mens jeg kavet rundt på gulvet på Kondomeriet, for å kjøpe en bursdagsgave til i kveld. Jeg skal faen meg kjøpe en softgun.

Kjetil<3

No Comments

Leave a Reply