Uncategorized

facebook, google – same shit

8. november 2009

Det virker nesten som om noen har limt fingrene mine fast til Macen og kroppen min fast til sofaen. Jeg har ikke sjans, jeg kommer meg virkelig ingen vei! Jeg skal vaske kjøleskapet mitt (mareritt) og henge opp tøy, men finner ikke engang motivasjon til å finne motivasjonen til å gjøre det.

Ok, nå må jeg bare reise meg og begynne. Belønning: tacosalat fra Peppes og Gossip Girl maraton når jeg er ferdig!

Da jeg våknet i dag tidlig, var dette forresten statusen min på Facebook: Åpningstider Mc Donalds Frogner. Mer enn pinlig å forveksle Facebook med Google, hahaha. Ida Helene og jeg fikk så sykt lyst på nuggets da vi la oss rundt halv åtte- tiden i natt/ morges, og skuffelsen var stor da vi fant ut at det først åpnet klokken 11!

No Comments

Leave a Reply