Uncategorized

har du en due i posen din, du a?

10. november 2009

Jeg har uttalt meg før om at jeg syns at Grønland er et snodig sted. Jeg er her ofte og liker meg her, men ordet «snodig» fortjener virkelig en stor S. Nettavisen som jeg jobber hos nå holder til på Grønland, og da jeg var ute og gjorde et ærend i dag fikk jeg se noe jeg så absolutt ikke har sett før. På vei bort til Grønlands torg gikk jeg faen meg forbi en gammel mann som hadde en due i en Kiwi- pose! Jeg ble så sjokkert at jeg bare måpte og gikk videre, mens den stakkars dua klukket og vrei seg inni posen. Hadde det ikke vært for at jeg hater duer intentst og har svært dårlig erfaring med å snakke vett i skallen på eldre mennesker med en annen nasjonalitet, skulle jeg søren meg kjeftet huden hans full. Èn ting er at selvutnevnte glamourmodeller fullstendig blottet for glamour stapper chihuahuaer i veska, men en due i Kiwi- pose?! Vet ikke jeg.

Hittil i dag er jeg forresten blitt tilbudt å kjøpe hasj fire ganger. I begynnelsen skjønte jeg ingenting da samtlige menn hysjet på meg da de gikk forbi, men de sa jo ikke «hysjjj», de sa «hasjjj». Åh gud, for et freakshow.

Om ti minutter skal jeg hjem! Første arbeidsdag på veldig lenge, og det var langt i fra ille. DEILIG å stå opp tidlig (for real), og jeg har til og med vært i et spennende møte som jeg lærte litt av. Truddelu!

No Comments

Leave a Reply