Uncategorized

so whats up, sicko?

11. november 2009

Jeg begynner å bli lei av å ligge inne og syte. Har hatt syke magesmerter hele dagen, og vurderer å mekke meg en medalje som sier: årets sytekopp. Nå skal jeg kaste i meg smertestillende jeg har på resept og prøve å komme meg litt UT.

Gladnyhet i dag! Min bestis of all bestiser Maria kommer til Oslo til helgen, det betyr kvalitetstid og partytime! Gleder meg som en gaaal til å leke med henne igjen! Er vant til å bo fem minutter unna, nå er det plutselig litt mer komplisert å gå en tur sammen, ha en jentekveld, ta en treningsøkt eller å bare loffe rundt uten mål og mening. Savn savn savn.

Jaja, nå har jeg planer for kvelden, så nå kaster jeg meg over pillebrettet! Håper alle koser seg!

Har fått en del spørsmål om hvor jeg har kjøpt kjolen jeg hadde på meg i helgen. Den er fra Bik Bok! 🙂 Jeg syns den hang litt slapt på kroppen og at den ikke hadde så fine snitt, men det kan jo være kroppen min det er noe galt med!

No Comments

Leave a Reply