Uncategorized

det perfekte bloggkameraet

12. november 2009

Fikk en liten surprise på jobb her i dag: kameraet over alle kameraer som jeg ønsket meg så inderlig etter å ha sett det både på tv og på annonsene på min egen blogg. Hva passer vel en blogger bedre enn et kamera som har skjerm både foran og bak?! Jeg tar jo ofte de berømte selvdigger- bildene av meg selv, og for å få ett fint, må jeg som oftest knipse minst 30 bilder. Nå slipper jeg det, ettersom jeg hele tiden ser foran på kameraet hvordan bildet blir.

Gleder meg til å leke med mitt nye kamera! Takk til Samsung som gjør jobben min som selvsentrert blogger mye enklere.

Tenkte også å tipse dere om konkurransen som Samsung kjører rundt kameraet! Dere kan vinne kameraer og tur til New York ved å legge inn deres beste egobilde. Burde vel ikke være noe problem for dere bloggere? Alt handler om å booste egoet sitt, og det gjør vi hver eneste dag. Delta i konkurransen på denne siden.

My love!

1 Comment

  • Reply Brandonlit 11. september 2023 at 10:10

    В нашем интернет-магазине Вам точно так же помогут опытные консультанты, как и в реальном, а шина может быть доставлена при помощи , или же Вы сами можете приехать и забрать ее из удобного для Вас места https://servishin.ru/catalog/gruzovye-shiny/tyrex/

  • Leave a Reply