Uncategorized

flause #9436346

13. november 2009

Jeg velger/ ønsker å tro at jeg ikke er den eneste som ganske ofte slår av uskyldige spøker som setter meg i pinlige situasjoner. I går etter jobb og et intervju satte jeg meg på en cafèbar og tok noen øl (ikke alene vel å merke), og ettersom ølen forsvant ble humøret mitt… på topp? Jeg fant fram en kulepenn og skrev ytterst perverse ting, inkludert tegninger i hånden min. Jeg skal ikke forklare hele situasjonen og begrunne hvorfor jeg gjorde det, men det var i hvert fall slik det ble.

At jeg to timer senere skulle sitte i voksen/svigers- middag var jeg jo ikke klar over, og det tok heller ikke lang tid før jeg glemte at jeg hadde ord som f. eks «pikk» gravert i håndflaten. Jeg prater mye med hendene og er avhengig av å bruke kroppspråk når jeg snakker, så jeg skal love dere det var mindre kult å oppdage at folk så på hånden min i stedet for å se på meg. OI DA….

Jada, jeg er så uskyldig så…

No Comments

Leave a Reply