Uncategorized

«blogg da! blogg masse»

16. november 2009

I likhet med de fleste kjærester (velger jeg å tro) er ikke min kjæreste noen stor fan av å nevnes på bloggen. Jeg får rett og slett ikke lov, men regler er vel til for å brytes. Spesielt regler i et forhold, så lenge det ikke er snakk om utroskap eller å gå på strippebar. Uansett. I dag har min kjære og jeg skaffet oss Playstation3, og det resulterte i at jeg fikk denne setningen servert:

«Blogg da! I kveld må du blogge masse.»

Fler enn meg som forstod hva baktanken var ganske raskt? Vi har nemlig kun èn kontroll i dag, haha.

Men jau, beklager fraværet. Jeg sover faktisk dårligere om natta når jeg har vært sløv med bloggingen, og i dag morges fikk jeg vite at jeg hadde ropt på mamma i søvne i natt. «MAMMA! MAMMA!». Men jeg tror ikke det var bloggingen jeg drømte om, jeg må ha drømt om han fulle kjempen som stod og gliste til meg da han spiste pølse på 7Eleven i går. 

Nå skal vi (han) spille Playstation og lage middag, og så får vi se hva kvelden bringer. Jeg skal jobbe i morgen, så det kommer nok til å gå i film, sofa og… Playstation?

No Comments

Leave a Reply