Uncategorized

kanskje jeg bare skal kaste de høye hælene mine

16. november 2009

Når jeg har vært på byen eller på fest, tar det alltid to dager før jeg fungerer nogelunde som jeg skal igjen. Altså. Surrete, ustrukturert og tafatt er jeg uansett, men etter en bytur er dette bare de tre fornavnene mine. Misforstå meg rett hvis du er min framtidige arbeidsgiver. Jeg er supereffektiv og flink til det meste når jeg bare vil.

Men jeg vurderer uansett å få meg en ny helgehobby. Hva gjør man når man ikke praktiserer rangling? Jeg suger i å strikke, liker ikke å spise det jeg baker og å se fire filmer på rad er jeg alt for rastløs til. Hva gjør dere i helgen når dere ikke sosialiserer dere med vinflasker og venninner i høye hæler? Tar i mot alle forslag med åpne armer.

I helgen glemte jeg kameraet hjemme, men jeg fant brøkbiter på Facebook likevel.

No Comments

Leave a Reply