Uncategorized

hypokonder, eller hva?

17. november 2009

For tiden går jeg rundt og lurer på om jeg er fullstendig blottet for immunforsvar, eller om jeg bare er en sutrete hypokonder. Sånn cirka hver eneste uke våkner jeg opp og tror jeg skal dø. Er det ikke det ene, så er det det andre. Noen som bør begynne å spise vitaminer her snart, kanskje?

Finnes det en oppskrift for hvordan man snur en drittdag til en fin dag? I så fall skulle jeg gjerne hatt denne oppskriften på kjøleskapet, for vinteren gjør meg til en pessimist.

I dag skal i hvert fall sykdom og dårlig humør byttes ut med rydding, handling, mat og bestevenn. Jeg tror det har så mye å si på humøret hvordan omgivelsene er, og ettersom jeg nesten ikke har vært hjemme i leiligheten på tre uker, er det ingen hemmelighet at det er UTROLIG lite hyggelig her. Så nå begraver jeg magesmerter og hodepine og tvinger meg selv til å gjøre noe vettugt. Har jobbet litt og betalt noen regninger, så nå er samvittigheten litt bedre også.

No Comments

Leave a Reply