Uncategorized

til nysjgerrigper

18. november 2009

Først, svar på noen av spørsmålene som gjentar seg i kommentarfeltet!

Hvor har du kjøpt leopardtoppen i innlegget under? Den kjøpte jeg på Accessorize i sommer, tror ikke de har den lenger.

Har du mistet mange lesere etter at du startet å blogge på din egen platform? Litt mister man jo. Det er mange som bare sitter og klikker seg innom tilfeldige blogger på blogg.no sin toppliste, og det blir det jo litt lesere av. Men i det store og hele har jeg ikke mistet så mange, det jeg mister lesere av er å være sløv og dårlig til å oppdatere sånn som de siste dagene.

Hvorfor kan du ikke fortelle oss hva du tjener på bloggen? Hvis det er så ekstremt interessant kan jeg godt sjekke litt rundt det. Avtalen jeg har på annonsering er konfidensiell, så jeg vet ikke hvor mye jeg kan dele med omverdenen og ikke. Sjekker litt jeg, så kommer jeg tilbake til det : )

Da jeg spurte om en oppskrift på å gjøre en drittdag om til en bra dag i går, var det flere av dere lesere som sendte meg en link til et innlegg jeg selv har skrevet. Hadde helt glemt innlegget, men jeg leste det i hvert fall og fant inspirasjon i det. Tenk det!

Her er innlegget, hvis DU har en drittdag. Noe som også kan hjelpe på en drittdag er å vinne en Blackberry phone! Jeg deler ut en her på bloggen, konkurransen kommer i kveld! : ) Følg med!

No Comments

Leave a Reply