Uncategorized

er det straffbart å ta livet av et pappkrus?

19. november 2009

Er det noe jeg ikke verdsetter høyt i livet, så er det å dusje i glovarm kaffe når jeg er morgengretten og høyst ukomfortabel fra før. Det er vel ikke for mye å be om et pappkrus som ikke lekker, spretter opp og leker vanskelig? Når jeg står opp klokka syv og karrer meg gjennom menneskeklaser, trikketurer og t- baneturer er det langt i fra fett å se ut som en levende sjokoladefontene.

Så dagens FY FY går til Narvesen som virkelig trenger å oppdatere pappkrusene sine. Det selges vel ikke mer kaffe enn når folk er på vei til jobb, og da er det kanskje greit med et krus som takler småløping grunnet dårlig tid og å bli holdt hardt rundt på grunn av medfødt morgengrettenhet.

Jess, så jeg har kommet meg på jobb. I dag står tre ting på agendaen min: jobbe med julekalenderen til bloggen, forbedre blogglisten.no og gjøre den mer attraktiv og nyttig for oss bloggere og så et møte med en spennende kunde!

Ikke glem at dere kan vinne en Blackberry i innlegget under!

No Comments

Leave a Reply