Uncategorized

nå gir jeg bort en blackberry

19. november 2009

Som dere kanskje har fått med dere, ble jeg sponset av Blackberry/ Trigcom for en stund siden, og er derfor i besittelse av en supertelefon uten begrensninger. Telefonen ser bra ut, og funker perfekt til livsstilen min. Jeg har mail lett tilgjengelig, en super kalenderfunksjon, bra bloggkamera osv osv.

Hvis du vil vinne en Blackberry Curve 8520, den samme som jeg har, er alt du trenger å gjøre å lime inn denne teksten på bloggen din:

På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

Hvis du bestemmer deg for å delta og limer denne teksten inn i et blogginnlegg, må du lime linken til ditt blogginnlegg inn i kommentarfeltet under. Om du ønsker å bruke teksten jeg har skrevet og bildet jeg har lagt ut er opp til deg, du kan gjøre både mer og mindre ut av det : ) Om du skriver hvorfor du ønsker telefonen er det jo heelt supert! Det viktigste er at link til både bloggen min og Trigcom er med i innlegget, og linkene må fungere.

Med slike konkurranseregler er det gode odds for å være vinneren, så kjør på! : ) Lykke til til alle som deltar, unner alle en slik telefon.

No Comments

Leave a Reply