Uncategorized

«takk for deeet»

20. november 2009

I går var det girls night som stod på agendaen. Thea og Ida Helene var på besøk, og vi praktiserte latskap på høyt nivå med godis, trashy mat, Torsdag kveld fra Nydalen og Playstation. Ida Helene og jeg ble sittende oppe til laaaangt på natt og synge Singstar, og FY fader som vi hørtes ut. Men vi fikk øvd oss litt i går, så vi får se om det ikke skal dokumenteres litt i dag! Sant dere har lyst å høre oss synge Singstar? Hoho…

I dag gikk vi og spiste frokost på Bagel&Juice, og nå skal jeg bruke noen timer på å lese til eksamen og rydde litt i leiligheten. Og såå blir det litt besøk, noe som innebærer Singstar, vin og taco (den eneste matretten jeg klarer å lage uten oppskrift, BRAVO!)

ÅÅH, jeg har totally crush på Torsdag kveld fra Nydalen, klarer nesten ikke si en setning uten å si «takk for deeet». Hva med dere, er dere også fan?

No Comments

Leave a Reply