Uncategorized

gjør det på dansegulvet

21. november 2009

Nå er jeg akkurat ferdig med å lese til eksamen (for i dag), og jeg har presset meg inn i en kjole som får armene mine til å se ut som en levende Burger King- reklame. Planen er å dra på en innflytningsfest, planen er også å oppføre seg såpass pent at hele morgendagen kan vies til mer eksamenlesing.

Et par ting bare…

  • Når jeg er på byen er jeg dessverre ikke i stand til å ha dype samtaler om blogg. Jeg beklager derfor til de det gjelder at jeg står og gaper som svar når dere spør meg hvordan det ER å ha en så stor blogg.
  • Jeg skal ikke og syte over småtråkka som knuller på dassene på byens 18 årssteder, men jeg vil bare informere dere om hvor grensesprengende uhygienisk det er. HEI kjønnssykdommer, anale bakterier, brukte tamponger og kastopp. Gjør det heller på dansegulvet!
  • Det er ikke kult å legge igjen buksa/kjolen hjemme og kun gå i singlet og boots. Det gir meg litt skippergata- feeling i grunn.
  • Jeg så en jente med Uggs på byen i går. Dette punktet gidder jeg ikke å utdype en gang.
  • Kan utesteder være så snille og invistere i usynlige inngangsstempler? Jeg ser ut som en nedtagga murvegg når helgen er over, til tross for at jeg faktisk dusjer.

Lenge lenge leve en liten smule negativitet da, dere.

No Comments

Leave a Reply