Uncategorized

good morning norway

23. november 2009

God morgen! Det ser nesten ut til at søndag er blitt den offisielle bloggfri- dagen. Søndager bør for det meste være viet til film, godis, kinamat og kjæresten – noe min søndag tilfeldigvis ble viet til i går. Deilig deilig!

I helgen lot jeg bevisst være å ta med kamera på byen, det ender alltid med at jeg sitter med hodet i hendene uansett, og tenker: ser jeg virkelig sånn ut?! Men det hjelper jo ikke så mye når Facebook eksisterer, og jeg blir takket være andre fotografer minnet på hva helgen hadde å by på. Misforstå meg rett, jeg har hatt en super helg!

Nå skal jeg ut og spise lunsj med mormor og morfar som har kommet hele veien fra Kristiansund til O- town! : )

Vors hos meg på fredag.

Byen på fredag.

Innflytningsfest på lørdag. Jeg kjente nesten ingen, så jeg gikk rundt sånn her.

Så ble det en katastrofal kveld på byen, og her sitter jeg og tror det er mandag. Znork.

No Comments

Leave a Reply