Uncategorized

her vare liv

25. november 2009

Greit da, det fantes mennesker i Tønsberg likevel. Ikke mange, men nok til at jeg ble irritert av å sitte på bussen og måtte gå s-a-a-a-a-k-t-e gjennom kjøpesenteret. Hva er det med folk som tusler rundt på kjøpesenteret som om det var en hyggelig park med fuglekvitter og fargerike blomsterbed? Folk står og sperrer veien – er det mangel på folkeskikk eller har folk rett og slett forvekslet passasjene i senteret med cafèer? Det ville i såfall være toppen av dumskap.

Selv om det var mennesker som rørte seg på Tønsberg- planeten, er det tydligvis ikke så mange som bedriver min ex- favoritthobby: shopping. Det går dårlig for flere av de beste butikkene i byen, noen skal til og med legge ned! Jeg kjente at byen ropte «Ida, du må flytte tilbake og begynne å shoppe igjen!». Not gonna happen.

Forutenom å lese til eksamen i dag, har jeg vært hos min kjære frisør, Line på Studio Alf. Hørte rykter om at mange av bloggleserne mine også tar turen innom, og det er jo koselig at dere tar i mot tips og råd fra meg! Jeg tok litt av etterveksten min og farget exstensions, så nå er det ikke like synlig at jeg nesten har sort hår. Hurra for Line!

Jeg gjør nesten ikke annet enn å le hos Line.  Haha, viktig å ha det gøy når man er hos frisøren!

OMG. Nå sier mamma at jeg må skylle tallerkenen min og sette den i oppvaskmaskinen. Velkommen hjem, liksom. Hadde helt glemt at det var sånn det var her. Alt for å ikke gjøre noe for sin dypt savnede datter. Eller?

No Comments

Leave a Reply