Uncategorized

jeg leker hard to get, bare…

26. november 2009

Jeg har verken privattelefon, jobbtelefon, telefon i det hele tatt eller laptop, så beklager til alle som prøver å få tak i meg! Flaks at det stod en gammel, nedstøvet Mac her som såvidt klarer å catche opp det trådløse nettverket. Så vet dere det.

Og mamma: jeg kom meg trygt hjem. 

Nå skal jeg sutre til eksamen og lese til den store eksamen. Nei, vent. Omvendt. Hormoner skulle vært spytta på, skutt, hengt og steina etterpå. Jeg er i krig med meg selv akkurat nå. Takk og lov for at jeg har to ting å se fram til i morgen: kjæresten min og et hemmelig møte  med en hemmelig venn! Ååååh! Meldingen fra den hemmelige vennen var akkurat det jeg trengte : ) Nå fortsetter krigen…

2 Comments

 • Reply e-commerce 20. mars 2024 at 07:44

  Wow, fantastic blog format! How long have you ever been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The full glance of your site is
  magnificent, as well as the content! You can see similar here ecommerce

 • Reply dobry sklep 23. mars 2024 at 00:57

  Wow, amazing blog structure! How lengthy have you been running a
  blog for? you made blogging look easy. The
  total look of your website is fantastic, let alone the
  content! You can see similar here e-commerce

 • Leave a Reply