Uncategorized

er dere klare for julekalender på idawulff.com

30. november 2009

I morgen er den store dagen hvor jeg trekker en vinner av Blackberry- telefonen som jeg deler ut på bloggen! Det betyr at det i dag er siste sjanse til å delta! Dere finner innlegget og konkurranseregler her. Takk til alle som har deltatt foreløbig, gøy at så mange vil være med!

Akkurat nå sitter jeg og jobber med julekalender min som jeg har i samarbeid med L’Oréal, dere husker kanskje at jeg har skrevet om den tidligere? HVER DAG i hele desember gir jeg altså bort et produkt fra L’Oréal, og alt man trenger å gjøre for å delta er å skrive en kommentar i kommentarfeltet på hver luke. Kalenderen kommer til å befinne seg på høyre side av bloggen, så der får dere følge med! Gleder meg til å være litt julenisse : ) Kommer til å trekke en vinner om dagen, så viktig at dere fyller inn mailadresse i epost- feltet også.

Første luke er i morgen! Herregud, tenk at vi er i desember allerede! Selv om jeg hater kulde, mørket og snø, så ELSKER jeg julen. Julen gir meg en rolig følelse i hele kroppen, og jeg smiler alltid litt ekstra i juletidene.

Gjør dere klar for masse digge beautyprodukter i idawulff- kalenderen!

No Comments

Leave a Reply