Uncategorized

its a comeback, bitches

30. november 2009

Jeg prøver å formulere meg på en annen måte ettersom mange av dere fikk smertefulle kramper av min kritikk av Sandra Lyng Haugens desperate comeback og oppmerksomhetsskrik ved å fylle både fantastiske Senkveld og forsider av aviser. SELVFØLGELIG er det flott at folk står fram med spiseforstyrrelser for å hjelpe andre i samme situasjon, men måtte det TILFELDIGVIS skje i det hennes «store comeback» skal til å skje?

Dere er dumme mennesker hvis dere tror at det bare er en ung, søt og uskyldig jente som står fram for  å hjelpe andre. Dere har kanskje ikke hørt om mediataktikk og håpløse pr- stunt, men det har jeg.

SÅÅÅ, ferdig med den saken. I går kveld hadde jeg jentekveld med Ida Helene og Selma. Da gikk det i kaloribomber og Singstar med fullt publikum utenfor vinduet. Vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten jentene mine i disse dager. Solstråler på mørke kvelder. Senere kom kjæresten min på besøk, da ble det pizza og film. Hva er vel det å klage over?

Her bor jeg, sant det ser ut som en hotellkorridor? Trist.

Supermunch time!

Hvem hadde trodd dette om to av mine mest classy venninner? Haha, elsker dere.

Og siden jeg legger ut et slikt bilde av Ida Helene….

… Så må jeg vel legge ut et bilde av hvor vakker hun egentlig er. Kjærsta mi!

No Comments

Leave a Reply